problem firefox 4.0

Milan Buska milan.buska at gmail.com
Wed Mar 30 09:04:12 UTC 2011


Hi.

Compile package firefox 4.0 = error

prt-get install --log firefox

tail -n 20 /var/log/pkgbuild/firefox.log

c++ -o nsEnumeratorUtils.o -c -I../../dist/stl_wrappers -I../../dist/system_wrappers -include ../../config/gcc_hidden.h -DOSTYPE=\"Linux2.6\" -DOSARCH=Linux -DTARGET_XPCOM_ABI=\"x86-gcc3\" -I./../build  -I. -I. -I../../dist/include -I../../dist/include/nsprpub  -I/usr/include/nspr -I/usr/include/nss       -fPIC  -fno-rtti -fno-exceptions -Wall -Wpointer-arith -Woverloaded-virtual -Wsynth -Wno-ctor-dtor-privacy -Wno-non-virtual-dtor -Wcast-align -Wno-invalid-offsetof -Wno-variadic-macros -Werror=return-type -pedantic -Wno-long-long -O2 -march=i686 -mtune=generic -pipe -fno-strict-aliasing -fshort-wchar -pthread -pipe  -DNDEBUG -DTRIMMED -O2 -march=i686 -mtune=generic -pipe   -DMOZILLA_CLIENT -include ../../mozilla-config.h -MD -MF .deps/nsEnumeratorUtils.pp nsEnumeratorUtils.cpp
nsEnumeratorUtils.cpp:115:27: error: uninitialized const 'EmptyEnumeratorImpl::kInstance' [-fpermissive]
nsEnumeratorUtils.cpp:50:7: note: 'const class EmptyEnumeratorImpl' has no user-provided default constructor
make[4]: *** [nsEnumeratorUtils.o] Error 1
make[4]: Leaving directory `/var/cache/work/src/mozilla-2.0/xpcom/glue'
make[3]: *** [libs] Error 2
make[3]: Leaving directory `/var/cache/work/src/mozilla-2.0/xpcom'
make[2]: *** [libs_tier_platform] Error 2
make[2]: Leaving directory `/var/cache/work/src/mozilla-2.0'
make[1]: *** [tier_platform] Error 2
make[1]: Leaving directory `/var/cache/work/src/mozilla-2.0'
make: *** [default] Error 2
=======> ERROR: Building '/var/cache/pkg/firefox#4.0-1.pkg.tar.xz' failed

compiles on gcc 4.6.0 gcc -v
Using built-in specs.
COLLECT_GCC=gcc
COLLECT_LTO_WRAPPER=/usr/lib/gcc/i686-pc-linux-gnu/4.6.0/lto-wrapper
Target: i686-pc-linux-gnu
Configured with: ../gcc-4.6.0/configure --prefix=/usr --libexecdir=/usr/lib --mandir=/usr/man --enable-languages=c,c++,objc --enable-cloog-backend=isl --enable-threads=posix --enable-__cxa_atexit --enable-clocale=gnu --enable-shared --enable-lto --enable-plugin --enable-gold --enable-ld=default --enable-gnu-unique-object --enable-linker-build-id --disable-multilib --disable-libstdcxx-pch --with-system-zlib --with-plugin-ld=ld.gold --with-ppl --with-cloog --with-x=no
Thread model: posix
gcc version 4.6.0

Please advice where to start looking for error

regards

milan buska



More information about the CRUX mailing list